• چهارشنبه ۸ تیر ماه ۱۴۰۱
  • 1 نظر
  • آموزشی
  • 717

آموزش قدم به قدم استخراج هلیوم (HNT)

آموزش استخراج هلیوم، یکی از راه های پرطرفدار کسب درآمد در حوزه رمز ارز ها، استخراج ارز دیجیتال می باشد. در این مقاله ما قصد داریم تا درباره یکی از راه های استخراجی که جدیداً در بین طرفداران این صنعت پررنگ شده است صحبت کنیم.

زمانی که نام استخراج به گوشتان می خورد احتمالاً یاد پول برق زیاد، مجوز و یا سر و صدای دستگاه های ماینر و یا ریگ های ماینینگ می افتید. البته لازم به ذکر است که ریگ های ماینینگ نسبت به دستگاه های ASIC از پول برق و سر و صدای کمتری برخوردار هستند اما در این مقاله ما قصد داریم تا به شما روشی برای استخراج ارز دیجیتال معرفی کنیم که نه نیازی به برق زیاد دارد! نه سر و صدای زیادی تولید می کند! و نه نیازی به مجوز خاصی دارد!



شما که در حال مطالعه این مقاله هستید، احتمالاً تا به حال عبارت استخراج ارز دیجیتال هلیوم یا Mining HNT به گوشتان خورده است. هلیوم یکی از رمز ارز هایی می باشد که در حوزه اینترنت اشیا یا IOT فعالیت می کند و شما نیز به همین واسطه می توانید اقدام به استخراج این ارز دیجیتال کنید.



حال که توضیحات فوق را شنیده اید، شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که استخراج ارز دیجیتال هلیوم چگونه است؟ آیا می توان از آن کسب درآمد کرد و یک شبه پولدار شد؟



خیر! از استخراج ارز دیجیتال هلیوم نمی توان یک شَبه پولدار شد اما می توانید کسب درآمد کنید. البته لازم به ذکر است بدانید که استخراج این کوین در حال حاضر تنها در برخی از شهرهای ایران فعال است و شما نمی توانید در تمام نقاط کشور این توکن را استخراج کنید. حال که بیشتر کنجکاو شده اید تا درباره استخراج این کوین اطلاعات به دست بیاورید، حتماً این مقاله را تا انتها دنبال کنید چراکه قصد داریم سیر تا پیاز استخراج هلیوم را به شما عزیزان توضیح دهیم.

آشنایی با شبکه هلیوم



شاید با مشاهده این عنوان تعجب کرده باشید اما قبل از هر چیزی نیاز است تا کمی درباره این ارز توضیح دهیم چراکه ممکن است فردی که در حال مطالعه این مقاله می باشد، اطلاعاتی راجع به این ارز دیجیتال نداشته باشد.



اول از همه باید اشاره کنیم که هلیوم نام شبکه است و ارز دیجیتال این شبکه HNT نام دارد. در اصل شما با استخراج در شبکه هلیوم، توکن HNT دریافت می کنید که در ادامه نیز با این توکن بیشتر آشنا خواهیم شد.



همان‌طور که اشاره شد، این کوین در حوزه اینترنت اشیاء یا IOT فعالیت می کنید و بلاکچین آن نیز غیرمتمرکز است. شبکه هلیوم در سال 2013 توسط چندین فرد متخصص در سال 2013 ایجاد شد؛ اما لازم به ذکر است که توکن این شبکه چندین سال بعد یعنی تقریباً در سال 2019 روانه بازار شد. پس از این همه سال جدیداً این شبکه پرطرفدار است چراکه نحوه استخراج آن سر و صدای زیادی به پا کرده است.



در حال حاضر 223 میلیون توکن HNT در بازار عرضه شده است که از این مقدار 109.246.869 توکن در حال گردش و یا استفاده است. اگر قصد دارید تا با شبکه هلیوم و همچنین ارز دیجیتال HNT بیشتر آشنا شوید، به شما پیشنهاد می کنیم که سری به مقاله آموزشی ارز هلیوم Hnt چیست؟ بزنید. در این مقاله ما به صورت کامل و جامع این شبکه را مورد بررسی قرار داده ایم. همان‌طور که گفتیم در بخش بعدی قصد داریم تا کمی درباره توکن HNT توضیح دهیم و سپس به سراغ شرح آموزش استخراج این توکن برویم. در ادامه با ما همراه باشید.

روند قیمتی ارز دیجیتال هلیوم



تمامی اطلاعاتی که در این قسمت با آن ها آشنا می شوید، تماماً از سایت کوین مارکت کپ جمع آوری و نوشته شده است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتری سری به این سایت بزنید و نام ارز دیجیتال HNT را جستجو کنید. حال هر اطلاعاتی که قصد داشته باشید می توانید از بخش های مورد نظر به دست بیاورید.



در زمان نگارش این مقاله، قیمت فعلی ارز دیجیتال HNT برابر با 27 دلار می باشد که در 24 ساعت گذشته کمترین قیمت آن 24.6 دلار و بالاترین قیمت آن نیز 27.65 دلار می باشد. در حال حاضر Marketcap این توکن برابر با 3.091.217.068 دلار می باشد. همان‌طور که گفتیم تمامی اطلاعات فوق در زمان نگارش این مقاله می باشد.



برای اینکه بتوانیم کمی بیشتر با قیمت ارز دیجیتال HNT آشنا شویم، سری به نمودار قیمتی این ارز در سایت کوین مارکت کپ خواهیم زد. در سال 2020 زمانی که این کوین در سایت کوین مارکت کپ لانچ شد، قیمت آن معادل 0.2721 دلار بود. پس از مدتی با رشد های مناسبی که این توکن داشت توانست یک ATH در قیمت 26.31 دلار از خود ثبت کند.



اما این تمام ماجرا نبود چراکه در فاصله کوتاه، این کوین ATH دوم خود را در قیمت 52.71 دلار به ثبت رساند؛ اما متأسفانه پس از رشد تا به این قیمت، کویت HNT دیگر نتوانست ATH قیمتی جدیدی از خود ثبت کند و تقریباً روند نزولی خود را آغاز کرد؛ اما پس از مدتی مجدد یک روند صعودی از خود نشان داد ولی این روند مجدد در مدت زمان کوتاهی مجدد نزولی شد و در حال حاضر نیز کوین HNT یک روند کلی نزولی دارد. شما می توانید در تصویر ذیل به صورت کامل نمودار قیمتی این کوین را مورد بررسی قرار دهید.



توجه داشته باشید که در این قسمت از مقاله ما قصد تحلیل این کوین را نداشته ایم و تنها کمی به صورت کلی روند قیمتی آن را به شما عزیزان توضیح داده ایم. اگر قصد مطالعه تحلیل این کوین را دارید، همین حالا نام ارز دیجیتال HNT را در سایت زوم ارز جستجو کنید.

نیم نگاهی به استخراج ارز دیجیتالHNT



تا به این قسمت به صورت مختصر با بحث استخراج ارز دیجیتال HNT آشنا شدید؛ اما در این بخش قصد داریم تا به صورت کامل به این موضوع بپردازیم. برای اینکه شما بتوانید ارز دیجیتال HNT را استخراج کنید، همان‌طور که گفتیم نیازی به برق بسیار قدرتمند ندارید چراکه تنها با 15 وات انرژی می توانید به راحتی مودم های هلیوم را روشن و استخراج را انجام دهید.



در این قسمت منظور از مودم، دستگاه‌هایی هستند که شما باید برای استخراج ارز دیجیتال هلیوم از آن ها استفاده کنید. این دستگاه ها تقریباً شبیه به یک مودم اینترنت هستند و دقیقاً همانند آن ها به اینترنت متصل می شوند اما توجه داشته باشید که فناوری آن ها LONGFI است که چندین برابر قوی تر از فناوری WIFI می باشد. در حال حاضر برخی ها به این نوع دستگاه ها “هات اسپات” یا “Hotspot” می گویند.



این مدل دستگاه ها نه داغ می کنند و نه نیاز به تهویه هوا دارند چراکه معمولاً بیرون از ساختمان نصب می شوند. شاید برایتان تعجب آور باشد اما دقیقاً این موضوع به این شکل است. شما باید مودم ها را در بیرون از منازل خود و در ارتفاع قرار دهید تا دستگاه بتواند به دیگر دستگاه های موجود که در اطراف خود وجود دارد ارتباط برقرار کند.



شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که نمی شود در منزل از مودم ها نگه داری کرد و آن ها را نصب نمود؟ در منزل نیز می توان از دستگاه های استخراج هلیوم استفاده نمود اما توجه داشته باشید که حتماً دستگاه باید به سمت پنجره و در فضای باز نصب گردد. برای اینکه دستگاه بتواند دیگر دستگاه های اطراف خود را جستجو کند و به آن ها متصل شود نباید هیچ دیوار و یا ساختمانی پیش روی آن ها باشند.



در حال حاضر دستگاه های مختلفی وجود دارد که شما می توانید آن ها را خرید و استفاده کنید اما توجه داشته باشید که برای خرید ابتدا باید اطلاعاتی به دست بیاورید. برای مثال باید از برد دستگاه و همچنین آنتن های دستگاه مورد نظر اطلاعات کسب کنید. دستگاه های استخراج هلیوم نیز همانند مودم های اینترنت دارای آنتن هستند و طبق آنتن ها باید برد دستگاه را متوجه شوید.



شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که آیا امکان تعویض آنتن دستگاه ها وجود دارد؟ بله شما می توانید به راحتی آنتن دستگاه های خود را تعویض کنید اما باید در این زمینه اطلاعاتی داشته باشید که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.



تیم پروژه هلیوم قصد دارد تا به زودی این پروژه به معرفی تمام افراد برسد. آن ها برای انجام این کار راحتی در امر استخراج را صلاح دیده اند و بستر را فراهم کرده اند تا بتوانید به راحتی عملیات استخراج را انجام دهید.



الگوریتم این پروژه Proof of converage یا اثبات پوشش (به اختصار POC) می باشد که از مشخصه های فرکانس رادیویی بهره می برد. برای اینکه شما بتوانید استخراج را به درستی انجام دهید، باید با سایر رادیو های اطرف (دستگاه ها) ارتباط برقرار کنید که تمامی مراحل برقراری ارتباط به صورت خودکار توسط دستگاه انجام می شود.



مقدار پاداشی که شما در شبکه هلیوم کسب می کنید، به میزان داده مربوط است که مسئول انتقال آن هستید. در کل زمانی که شما در بین دیگر رادیو ها قرار می گیرید، باید عملیات انتقال دیتا را با دیگر رادیو ها انجام دهید. هرچه به تعداد رادیو های بیشتری متصل باشید، پاداش شما نیز بیشتر می شود. در نتیجه اگر در شهر و یا روستایی زندگی می کنید که هیچ مودم و یا دستگاهی برای استخراج هلیوم وجود ندارد، باید بدانید که درآمد زایی شما بسیار اندک و ناچیز خواهد بود. به این موضوع حتماً توجه کنید و به خاطر داشته باشید.

امکانات مورد نیاز برای استخراج ارز دیجیتالHNT



تا به این قسمت اشاره کردیم که برای استخراج ارز دیجیتال HNT شما تنها نیاز به یک مودم یا رادیو دارید. از تجهیزات جانبی نیز تنها نیازمند یک اینترنت هستید که حجم نسبتاً بالایی داشته باشد. یکی از معایب استخراج در شبکه هلیوم این است که متأسفانه حجم اینترنت زیادی مصرف می کند.



تقریباً در روزهای اول شما تقریباً نیاز مند 15 گیگ اینترنت هستید و پس از راه اندازی و اتصال به رادیو های اطراف دیگر تقریباً طبق تجربه نیاز به 2 گیگ به صورت روزانه دارید. در کل ماهیانه باید حدوداً 60 گیگ اینترنت در نظر بگیرید. البته در این بخش تنها حجم اینترنت تأثیر گذار نیست بلکه اینترنت شما باید پایدار باشد. درکل باید بگوییم که در استخراج HNT اینترنت مهم ترین امکانی است که شما باید آن را در بهترین شرایط فراهم کنید.



تقریباً باید گفت پس از تهیه مودم و همچنین اینترنت، دیگر نیازی به امکانات دیگری ندارید و می توانید به راحتی عملیات استخراج را انجام دهید. همان‌طور که گفتیم شما باید مودم و یا رادیو را در بالاترین سطح ممکن که همسان با دیگر رادیو ها است قرار دهید. این موضوع باعث می شود تا به راحتی رادیو ها با یک دیگر متصل شوند و شما بتوانید به راحتی عملیات استخراج را انجام دهید.



شاید این سؤال برایتان پیش بیاید که چگونه باید مودم و یا رادیو مناسب خریداری کنیم؟ یا اینکه مناسب ترین مودم برای استخراج هلیوم چه دستگاهی است؟ در حال حاضر دستگاه های بسیار زیادی وجود دارد و شما می توانید به راحتی از آن ها استفاده کنید. هر دستگاه امکانات مخصوص به خودش را دارد و به این دلیل قیمت آن ها نیز متغیر است.



در این مقاله ما قصد صحبت تخصصی درباره دستگاه های استخراج شبکه هلیوم را نداریم چراکه برای این موضوع باید به یک مشاور مراجعه کنید تا بتوانید بهترین خرید را داشته باشید. برخی از مدل هایی که شما می توانید آن ها را خریداری کنید عبارت اند از:

ماینر ارز هلیوم



    Bobcat



نام کامل این ماینر Bobcat Miner 300 می باشد که شما هم اکنون می توانید آن را از فروشگاه های ایرانی خریداری کنید. پردازنده ای که در ماینر فوق قرار گرفته است Quad-core Cortex-A35 می باشد. مصرف پاور این ماینر نیز برابر با 5 وات می باشد. همان‌طور که می‌دانید این مقدار مصرف برق برابر با یک لامصب بسیار کوچک است.



میزان قدرت آنتن دهی دستگاه ماینر Bobcat برابر با 4 دسی بل یا dbi می باشد. همچنین این ماینر می توانید در دمای 0 تا 85 درجه سانتی گراد نیز به خوبی کار کند. همچنین این دستگاه نیمه صنعتی است و با استاندارد محفظه IP30 وارد بازار شده است. این استاندارد باعث می شود تا دستگاه بتواند در دمای بیشتری فعالیت کند. این ماینر یک رم دارد که حافظه این رم 1 گیگ از نوع DDR3 می باشد.



این ماینر نسبت به باقی ماینر ها کمی معروف تر است به همین دلیل ممکن است تا به حال نام این ماینر را بیشتر شنیده باشید. شما می توانید این ماینر را برای محیط داخلی و یا خارجی خریداری کنید که هر کدام قیمت متفاوتی دارند. میزان قدرت این ماینر نیز 3 دسی بل می باشد. البته شما می توانید آنتن این دستگاه را تغییر دهید و یک آنتن با قدرت بیشتر برای آن جایگذاری نمایید. متأسفانه در حال حاضر اطلاعات بیشتری از این ماینر وجود ندارد همچنین لازم به ذکر است که در حال حاضر فروشگاه های نسبتاً کمی این ماینر را برای فروش آماده کرده اند.



    SyncroB



دستگاه ماینر SyncroB از دیگر مودم هایی است که شما می توانید برای استخراج ارز دیجیتال HNT از آن استفاده کنید. یکی از مدل های این ماینر Heltec می باشد. پردازنده ای که در این دستگاه قرار گرفته است Quad-core Cortex-A53 نام دارد. این پردازنده نسبت به پردازنده Bobcat کمی قوی تر است.



مصرف پاور این ماینر نیز 5 وات است که تقریباً به اندازه یک لامپ کوچک کم مصرف می باشد. این ماینر برعکس مدل Bobcat می توانید در دمای معمولی کار خود را انجام دهد. این موضوع به این معنی است که اگر دمای آن بیش از اندازه بالا برود، امکان این با مشکل مواجه شود وجود دارد.



    Sensecap



این ماینر نیز، از دیگر دستگاه های استخراج هلیوم می باشد. در حال حاضر این مدل تنها با نام M1 فروخته می شود. دستگاه ماینر SenseCAP M1 در سال 2021 به بازار جهانی ارز های دیجیتال معرفی شد و هم اکنون می توانید از این ماینر در ایران استفاده کنید. پردازنده ای که درون این ماینر قرار گرفته شده است Quad core Cortex-A72 نام دارد. همچنین مقدار رم این ماینر نیز 2 گیگ از نوع DDR3 می باشد.



مصرف برق این دستگاه همانند دستگاه های قبلی به اندازه یک لامپ کم مصرف 5 واتی می باشد که شما می توانید به راحتی از آن استفاده کنید. همچنین دمای قرار گیری این دستگاه نیز یک دمای معمولی یعنی مابین 0 تا 50 درجه سانتی گراد می باشد.



    Milesight



این ماینر نیز از دیگر دستگاه هایی است که شما می توانید آن را خریداری و سپس در ایران استفاده نمایید. مدل این ماینر UG65 می باشد و احتمالاً نام این ماینر را با این مدل شنیده باشید. مصرف برق این دستگاه نیز همانند دیگر دستگاه های معرفی شده در این مقاله برابر با 5 وات است. پردازنده ای که در این ماینر قرار گرفته است NXP 64-bit Quad-Core Processor نام دارد که نسبتاً پردازنده پرقدرتی می باشد. این ماینر می تواند برعکس ماینر های فوق در دمای -40 تا +70 درجه سانتی گراند کار کند. شما می توانید به راحتی از این دستگاه در بیرون از منزل یعنی در پشت بام استفاده نمایید.



در این دستگاه یک رم 512 مگابایتی از نوع DDR4 قرار گرفته است. شما می توانید این دستگاه را در ایران با قیمتی تقریباً مناسب خریداری کنید.



توجه داشته باشید که دستگاه های نام برده تمام مودم هایی نیستند که شما می توانید آن ها را خریداری کنید بلکه تمام مودم های فوق برخی از دستگاه های مناسب استخراج HNT می باشد. لازم به ذکر است که اسامی یاد شده صرفاً جهت معرفی می باشد و هیچ پیشنهاد خریدی را به شما اعلام نمی کند.



دستگاه های موجود، سطح توانمندی مختلف را دارند و از این رو قیمت آن ها متغیر است. همان‌طور که اشاره شد، شما می توانید آنتن های دستگاه خود را ارتقا دهید. این موضوع باعث می شود تا بتوانید به راحتی برد دستگاه خود را افزایش دهید.



شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چگونه می توانیم دستگاه خود را راه اندازی کنیم؟ آیا مراحل راه اندازی تخصصی است؟ امروزه هر کاری در دنیای ارز های دیجیتال نیاز به تخصص دارد اما اگر اهل آموزش دیدن باشید، می توانید به راحتی خودتان دستگاه را راه اندازی کنید. تقریباً باید گفت که انجام این کار بسیار آسان است و تنها چندین مرحله کوتاه دارد که باید آن ها را طی کنید. در بخش بعدی به صورت کامل اشاره خواهیم کرد که چگونه می توانید این کار را به درستی انجام دهید.

در چه مکان هایی باید مودم استخراج هلیوم را قرار دهیم؟



مکان قرارگیری مودم های هلیوم بسیار مهم است. در این قسمت قصد داریم تا به نکاتی اشاره کنیم که به شما کمک می کند تا بهترین نقطه را برای قرارگیری دستگاه انتخاب کنید. اولین کاری که باید کنید این است که بلند ترین نقطه را برای قرارگیری دستگاهتان انتخاب کنید. ممکن است برخی ها اعتقاد داشته باشند که بلند ترین نقطه پشت بام است! بله مشکلی ندارد شما می توانید دستگاه خود را در پشت بام قرار دهید اما باید مراقب باشید تا در فصل تابستان دمای دستگاه بیشتر از حد بالاتر نرود. زمانی که آفتاب به صورت مستقیم به دستگاه بتابد، قطعاً دمای دستگاه بالا می رود و اگر شدن آفتاب نیز زیاد باشد، ممکن است حتی ماینر شما نیز از بین برود. به این موضوع و همچنین موضوعات این‌چنینی بسیار توجه کنید.



جز پشت بام شما می توانید ماینر خود را پشت پنجره نیز قرار دهید. البته توجه داشته باشید که پنجره مورد نظر، باید بلند ترین پنجره ای که در ساختمان شما وجود دارد باشد. برای مثال اگر در یک آپارتمان 6 طبقه زندگی می کنید، بهتر است از پنجره های طبقه ششم استفاده کنید چراکه بهتر می توانید امواج را انتقال دهید.



اگر پنجره شما توری فلزی دارد، حتماً باید توری فلزی را جدا کنید و سپس دستگاه را در آن منطقه قرار دهید چراکه همان توری فلزی باعث می شود تا سیگنال کمتر به دیگر رادیو ها برسد. در کل باید بگوییم که هر چه دستگاه شما در ارتفاع بالاتری قرار بگیرد، بهتر می توانید با دیگر دستگاه ها ارتباط برقرار کند و این موضوع نیز باعث افزایش درآمد شما می شود.



اگر در منطقه ای زندگی می کنید که ساختمان های بلندی وجود دارد، باید شما نیز مودم را در بلندترین نقطه قرار دهید. اگر نتوانید این کار را انجام دهید، سیگنال دهی به صورت کاملاً ضعیف انجام خواهد شد و این موضوع منجر به کاهش درآمد شما نیز می شود.



قبل از اینکه قصد تصمیم به استخراج توکن HNT را بگیرید، ابتدا تحقیق کنید تا موجه شوید که آیا در منطقه شما فردی مودم هلیوم را قرار داده است یا خیر؟ همان‌طور که گفتیم اگر در منطقه شما هیچ مودمی قرار نگرفته باشد، استخراج شما بی صرفه خواهد بود و عملاً سود بسیار کمی دریافت خواهید کرد.



در صورتی که فاصله محل قرارگیری دستگاه شما با دستگاه دیگر زیاد است، باید از ماینر هایی استفاده کنید که برد زیادی دارند که این موضوع به آنتن آن ها بستگی دارد. شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چگونه می توانیم متوجه شویم که چند دستگاه در منطقه ما فعال است؟ این کار به راحتی انجام می شود. در بخش بعدی به این موضوع اشاره خواهیم کرد در ادامه همراه ما باشید.

آموزش راه اندازی دستگاه های استخراج هلیوم



یکی از سؤالاتی که ممکن است برای بسیاری از کاربران پیش بیاید این است که چگونه می توانیم مودم های استخراج هلیوم را راه اندازی کنیم؟ آیا انجام این کار سخت است؟ کمی قبل تر اشاره شد که راه اندازی مودم های هلیوم بسیار آسان است. در این قسمت نیز قصد داریم تا به شما آموزش دهیم که چگونه می توانید دستگاه pantherX2 را کانفینگ کنید. در ادامه همراه ما باشید.



    ابتدا باید دستگاه خود را آنباکس کنید و سپس آن را به برق متصل نمایید. پس از اتصال کابل برق نوبت به این رسیده است که با استفاده از یک کابل شبکه و یا LAN دستگاه را به اینترنت متصل کنید. توجه داشته باشید که اگر تمایل دارید تا دستگاه را با استفاده از WIFI به اینترنت متصل کنید، نیازی به انجام این کار نیست و در این مرحله تنها باید دستگاه را به برق متصل نمایید. حال باید تقریباً 1 الی 2 ساعت صبر کنید تا 3 چراغ اول روی دستگاه روشن شود. شما می توانید در تصویر ذیل نمایی از این صفحه را مشاهده کنید.



    در این مرحله نیاز است تا بلوتوث دستگاه روشن شود تا بتوانیم ارتباط بین گوشی و مودم را برای کانفیگ برقرار کنیم. برای انجام این کار نیاز به یک سوزن داریم. برای اینکه آسیبی به دستگاه نرسد بهتر است از سوزن موجود در کارتن دستگاه استفاده کنید. در صورتی که در کارتن دستگاه شما سوزنی وجود نداشت باید از یک سوزن مخصوص سیم کارت موبایل استفاده کنید.



اگر دستگاه را به سمت عقب برگردانید، می توانید به راحتی محلی که باید سوزن به داخل آن برود را مشاهده کنید. حال یک سوزن در محل مشخص شده وارد نمایید و تقریباً 5 ثانیه صبر کنید.





3. پس از گذشت 5 ثانیه اگر به چراغ های مودم دقت کنید، می بینید که آخرین چراغ مودم نیز روشن شده است. حال با این اتفاق متوجه می شویم که بلوتوث دستگاه با موفقیت روشن شده است.



 پس از اینکه بلوتوث دستگاه با موفقیت روشن شد، دستگاه را کنار گذاشته و در گوشی موبایل خود نرم افزار هلیوم را دانلود می کنیم. برای دانلود نسخه اندروید Android می توانید به Google playe و برای دانلود نسخه آیفون IOS می توانید به APP Store مراجعه کنید.



دقیقاً در همان زمانی که نرم افزار در حال دانلود است، شما باید بلوتوث گوشی خود را نیز روشن کنید. توجه داشته باشید که در این بخش نباید به دستگاه متصل شوید و تنها باید عملیات اتصال را انجام دهید.



پس از اینکه نرم افزار دانلود شد آن را باید نصب کنید. پس از نصب به صورت کامل نوبت به این رسیده است که برنامه را اجرا کنید. به محض اجرای نرم افزار با صفحه ای همچون تصویر ذیل رو به رو می شوید. در این مرحله همان‌طور که مشخص است باید بر روی گزینه اول “هات اسپات” یا “Hotspot” کلیک کنید.





5.در مرحله دوم، باید بین دستگاه های مشخص شده، مدل دستگاه خود را انتخاب کنید. فرقی نمی کند که از چه دستگاهی استفاده می کنید چراکه تمامی مدل های موجود در این بخش لیست شده است. در نهایت باید بر روی نام دستگاه مورد نظر کلیک کنید. شما می توانید این صفحه را در تصویر ذیل مشاهده کنید.



  6.در صفحه جدید باید بر روی گزینه مشخص شده کلیک کنید تا به صفحه بعد بروید.





7. در این مرحله باید صبر کنید تا نرم افزار از طریق بلوتوث، دستگاه را پیدا کند. معمولاً زمانی کمی صرف انجام این کار می شود. با کلیک بر روی Cancel scan می توانید عملیات اسکن را لغو کنید.



8. در صورتی که تمامی مراحل تا به این قسمت درست پیشرفته باشد، در این مرحله دستگاه توسط نرم افزار تشخیص داده می شود. همان‌طور که در تصویر ذیل مشاهده می کنید، نام دستگاه برای ما نمایش داده شده است. در این مرحله یک بار باید بر روی نام دستگاه کلیک کنید.



9. در مرحله بعد باید صبر کنید تا اینترنت های موجود در اطراف شما اسکن شود. این مرحله نیز ممکن است دقایقی طول بکشد.



پس از جستجو لیست اینترنت اطراف، با صفحه ای که در تصویر ذیل مشاهده می کنید رو به رو می شوید. در صورتی که قصد دارید دستگاه خود را با WIFI به اینترنت متصل کنید، از بین WIFI های نمایش داده شده، باید وای فای مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. برای انجام این کار یک بار بر روی نام مورد نظر کلیک کنید. حال باید رمز خود را وارد نمایید. پس از وارد نمودن رمز مشاهده می کنید که اینترنت متصل می شود و به صفحه بعد منتقل می شود.



اما اگر قصد دارید تا از طریق کابل شبکه یا LAN دستگاه خود را به اینترنت متصل کنید، باید بر روی بخش (2) کلیک کنید. با کلیک بر روی این گزینه، انتخاب می کنید که اینترنت از طریق کابل شبکه یا LAN متصل شود.



11. پس از اینکه دستگاه به اینترنت متصل شد، نوبت به این رسیده است که لوکیشن خود را ثبت کنیم. لوکیشن هم می تواند به صورت دستی ثبت شود و هم به صورت خودکار. در این مرحله برای ثبت لوکیشن بر روی گزینه مشخص شده کلیک می کنیم.



12.به صورت خودکار لوکیشن تشخیص داده شده، قسمتی است که مشاهده می کنید اما شما می توانید کمی این لوکیشن را جا به جا کنید. نکته ای که باید در این قسمت به آن توجه کنید این است که حتماً محدوده ای را انتخاب کنید که در آن محدوده هیچ دستگاهی ثبت نشده است. برای اینکه این موضوع را بهتر متوجه شوید به مثال قسمت بعد توجه کنید.



13.در ابتدا نیاز است تا به اکسپلورر هلیوم مراجعه کنید. حال منطقه ای که خودتان هستید را انتخاب کنید. اگر سیگنال های مختلفی در منطقه شما وجود داشت، بهتر است مناطق سبز رنگ را انتخاب نکنید چراکه اگر این کار را انجام دهید ممکن است دستگاه های کمتری به شما متصل شوند و این موضوع باعث کاهش درآمد شما می شود. در نتیجه نقطه ای را انتخاب کنید که هیچ سیگنالی در آن قسمت وجود ندارد. در تصویر ذیل ما قسمتی را انتخاب کرده ایم که هیچ سیگنالی در آن وجود ندارد اما در اطراف ما سیگنال های بسیاری می باشد.



14. پس از انتخاب مکان و یا لوکیشین، نوبت به این رسیده است که بر روی گزینه Set location کلیک کنید.



 15.در قسمت بعدی باید در بخش (1) نوع آنتن خود را مشخص کنید. اگر آنتن دستگاه را تغییر داده اید، در این قسمت باید نوع آنتن را به آنتن فعلی تغییر دهید. در بخش (2) نیز باید فاصله دستگاه از زمین را مشخص کنید. برای مثال اگر فاصله زمین تا دستگاه شما 30 متر است در این قسمت باید عدد 30 را وارد کنید.



اگر این مقاله را به صورت کامل مطالعه نکرده باشید، شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که دلیل وارد نمودن متراژ از زمین چیست؟ در بخش معرفی سایت اکسپلورر هلیوم مطالعه نمودید که قسمتی وجود دارد که اطلاعات دستگاه را به ما نشان می دهد. یکی از اطلاعات آن قسمت نمایش متراژ دستگاه با زمین می باشد که از این قسمت باید کاربر آن را ثبت کند. در انتها باید بر روی گزینه مشخص شده کلیک نمایید.



16. در قسمت جدید اطلاعاتی که در قسمت های قبل وارد کرده اید نمایش داده می شود. در صورت تایید باید بر روی گزینه مشخص شده کلیک کنید. شما می توانید این صفحه را در تصویر ذیل مشاهده کنید.



17. در مرحله جدید باید صبر کنید تا عملیات ثبت دستگاه بر روی بلاکچین هلیوم صورت بگیرد. انجام این کار ممکن است کمی زمان ببرد.



18. پس از اینکه دستگاه شما بر روی بلاکچین هلیوم با موفقیت ثبت شد، با صفحه ای همچون تصویر ذیل رو به رو می شوید.



شما توانستید با موفقیت دستگاه خود را کانفینگ کنید. حال تنها کاری که باید کنید این است که دستگاه را در یک مکان مناسب نصب کنید تا عملیات اتصال به دیگر دستگاه ها به صورت خودکار انجام شود. دیگر برای انجام این کار نیازی نیست فعالیتی انجام دهید.



شاید برایتان این سؤال پیش بیاید که چگونه باید آدرس کیف پول خود را برای دریافت پاداش وارد نرم افزار کنیم؟ برای اینکه بتوانید پاداش خود را وارد نرم افزار کنید نیازی به وارد نمودن آدرس ولت نیست بلکه اگر به تصویر فوق دقت کنید این نرم افزار دارای کیف پول داخلی است و تمام درآمد شما در کیف پول داخلی این نرم افزار ثبت می شود.



تنها کاری که شما پس از کسب درآمد باید انجام دهید این است که درآمد به دست آمده را به یک ولت معتبر انتقال دهید که انجام این کار بسیار آسان است. پیشنهاد ما به شما این است که برای حفظ امنیت، هیچ‌گاه اجازه ندهید سرمایه شما از یک حد مشخصی در کیف پول داخلی نرم افزار بیشتر شود.



از دیگر سؤالاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که آیا این نرم افزار نیاز به نرم افزار های تغییر ای پی ثابت دارد؟ خیر. در زمان نگارش این مقاله ما از هیچ نرم افزار تغییر ای پی استفاده نکرده ایم. ممکن است به دلیل قوانین، در زمان استفاده، شما نیاز به نرم افزار های تغییر ای پی پیدا کنید.



لازم به ذکر است که امکان دارد برخی از مدل ها طریقه کانفینگ یکسانی نداشته باشند به همین دلیل شما باید به این موضوع دقت کنید؛ اما در کل باید بگوییم زمانی که شما طریقه کانفینگ یکی از مودم ها را آموزش می بینید، کانفینگ باقی مودم و یا دستگاه ها برایتان کمی آسان تر می شود. اگر در این زمینه براتیان سؤالی ایجاد شد، حتماً سؤال خود را از ما بپرسید.

استخراج هلیوم با گوشی و کامپیوتر



استخراج هلیوم با گوشی و یا استخراج هلیوم با کامپیوتر! ممکن است این سوال برای بسیاری از افراد پیش بیاید که آیا می توان با گوشی و کامپیوتر هلیون را استخراج کرد؟ در این قسمت از مقاله قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم، در ادامه همراه ما باشید.



در حال حاضر همانطور که در این مقاله اشاره شد، تنها می توان ارز دیجیتال هلیوم را با مودم های مخصوص که با آن ها آشنا شدید استخراج نمود. هلیوم برعکس برخی دیگر از ارزهای دیجیتال امکان استخراج با کارت گرافیک یا  GPU  و همچنین پردازنده یا  CPU ندارد چراکه نوع این شبکه با باقی شبکه ها متفاوت است.



جز هلیوم رمز ارز های دیگری هستند که برای استخراج نیازی به  GPU و CPU  ندارند و شما باید طبق شبکه اختصاصی آن ها اقدام به استخراج کنید.

سؤالات متداول

اگر برایتان سؤالات مختلفی درباره شبکه هلیوم و یا طریقه استخراج HNT پیش آمده است، حتماً این قسمت را تا انتها مطالعه کنید. ما در این قسمت به عمده ای از سؤالات شما پاسخ خواهیم داد.



 ماین ارز دیجیتال HNT در شبکه هلیوم چه زمانی به پایان می رسد؟



در حال حاضر زمانی که HNT استخراج می شود، هم‌زمان با ورود ماین رهای جدید مقداری از آن نیز سوخته می شود. به همین دلیل می توان گفت تا زمانی که این شبکه این‌گونه پابرجا بماند، ماین ارز دیجیتال HNT نیز برقرار است.



  آیا امکان اینکه از این مودم به عنوان یک مودم برای اتصال و لپ تاپ و کامپیوتر با استفاده از کابل شبکه استفاده کرد وجود دارد؟



خیر! در حال حاضر هیچ کدام از ماینر های استخراج HNT خروجی کابل شبکه و یا LAN ندارند و به همین دلیل شما نمی توانید چنین استفاده ای را از مودم های استخراج ارز دیجیتال HNT کنید.



  چگونه درآمد خود را از ماینینگ ارز دیجیتال HNT بیشتر کنیم؟



همان‌طور که گفتیم برای اینکه بتوانید درآمد خود را بیشتر کنید، نیاز است تا در یک منطقه ای که در آن محدوده سیگنالی وجود ندارد ماینر خود را ثبت کنید. با انجام این کار شانس اضافه شدن دیگر مودم ها به دستگاه شما بیشتر می شود. برای اینکه بتوانید بهترین نتیجه را بگیرید بهتر است به موارد ذیل توجه کنید.



  مودم خود را در بلند ترین سطح ممکن قرار دهید.

    در اطراف مودم ساختمان بلندی قرار نداشته باشد. در صورتی که این موضوع محیا نیست حداقل ارتفاع مودم از ساختمان های موجود بیشتر باشد.

    بهتر است اگر مودم را در کنار پنجره نصب می کنید، اطرف پنجره شما دیواری که مانع انتشار سیگنال ها بشود وجود نداشته باشد.



   در یک منزل می توانیم از دو و یا دستگاه های بیشتری استفاده کنیم؟



بله انجام این کار موردی ندارد اما توجه داشته باشید که فاصله حداقلی هر دستگاه باید بین 500 تا 600 متر باشد. حتماً توجه داشته باشید که در موقع ثبت لوکیشن دستگاه، لوکیشن هر دستگاه خود را در یک مکان تهی از هرگونه سیگنالی نصب کنید. انجام این کار باعث می شود تا دستگاه های شما به یکدیگر نیز متصل شوند و یک witnessed ایجاد می شود.



  برای استخراج ارز دیجیتال HNT چه مقدار ماهیانه اینترنت نیاز است؟



تعرفه ثابتی ندارد اما شما حداکثر روزانه 2 گیگ اینترنت را در نظر داشته باشید. در مجموع ماهانه ممکن است 60 گیگ اینترنت نیاز شما را برطرف کند. این تعرفه می تواند کمتر و یا بیشتر شود و همان‌طور که در ابتدا گفتیم ثابت نمی باشد.



  تفاوت مودم های موجود در بازار ایران با یک دیگر در چیست؟



در حال حاضر تفاوت مودم های موجود در نوع پردازنده و همچنین رم آن ها می باشد. در اواسط مقاله (بخش توضیحات مودم) مشاهده کردید که هر مودم یک پردازنده متفاوتی نسبت به مودم دیگر دارد. همچنین هر مودم برد آنتن دهی متفاوتی دارد البته لازم به ذکر است که اکثر مودم ها برد آنتن دهی یکسانی دارند و شما با تغییر آنتن می توانید برد آن ها را تغییر دهید.



  آیا امکان تعویض آنتن مودم ها وجود دارد؟



بله شما می توانید به صورت جداگانه برای مودم مورد نظرتان آنتن تهیه کنید و سپس آن را در محل مناسب قرار دهید؛ اما توجه کنید که تغییر آنتن باعث افزایش درآمد آن‌چنانی شما نمی شود.



    آیا امواج مودم ها برای انسان ها مضر است؟



قطعاً هر امواجی که این‌گونه است برای انسان ها مضر می باشد اما اگر بتوانید مودم های خود را در پشت بام قرار دهید، ضرر امواج آن بسیار کاهش پیدا می کند. همچنین اگر قصد دارید در منزل از این مودم ها استفاده کنید، حتماً آن را در محلی قرار دهید که کمتر مورد رفت و آمد انسان ها قرار می گیرد.



    برای اینکه بتوانیم به درآمد برسیم باید در شهرمان مودم های مختلفی وجود داشته باشد؟



بله. در طول مقاله ما بارها به این موضوع اشاره کردیم. اگر در شهر شما هنوز هیچ دستگاهی قرار نگرفته است، درآمد شما بسیار و بسیار کم می شود. حتماً به این موضوع توجه کنید.



    آیا مودم های استخراج HNT قیمت بالایی دارند؟



در حال حاضر اکثر مودم های موجود قیمتی کمتر از 50 میلیون تومان دارند. اگر قصد سرمایه گذاری بر روی استخراج ارز دیجیتال HNT دارید، می توانید با کمی مشاوره بهترین سرمایه گذاری را انجام دهید.



    حداقل باید چند دستگاه در یک شهر راه افتاده باشد تا به سود آوری برسیم؟



برای اینکه کاربران یک شهر بتوانند حداقل به درآمد نسبی برسند، تقریباً باید بیشتر از 4 مودم در آن شهر فعالیت کنند. شما می توانید با دوستان خود به راحتی مودم های استخراج HNT را خریداری کنید و به صورت گروهی اقدام به استخراج این ارز دیجیتال کنید.



    چگونه می توانیم اقدام به خرید مودم های استخراج HNT کنیم؟



در ایران برخی از فروشگاه ها در حال حاضر مدل های مختلفی از مودم های استخراج ارز دیجیتال HNT را موجود دارند. شما می توانید به راحتی به یکی از فروشگاه های موجود اعتماد کنید و مدل مورد نظر خود را خریداری کنید. متأسفانه در این مقاله پیشنهادی برای معرفی فروشگاه مناسب نخواهیم داشت.



 


اگر می خواهید از مطالب جدید با خبر بشوید در fastwallet_news و fastwallet.ir ما عضو شوید.

نظرات ثبت شده :

  • مژگان ایمانی پور

    ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۳

    سلام
    بسیار عالی بود. ممنون از توضیحاتتون
    چجوری میشه این مودم هارو تهیه کرد؟

  • مدیر سایت

    بسیار عالی بود.

نظر دهید